Super Mario – kapucnis őszi/télikabát

8,999 Ft

♡ Tökéletes ajándék bármilyen alkalomra

Super mario kapucnis télikabát, ajándékötletek, fiúknak
Super Mario - kapucnis őszi/télikabát 8,999 Ft

Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett

  • 14 napos pénzvisszafizetés
  • Szállítási idő: 2-3 munkanap
  • Szállítási költség: 1190 Ft-tól
100% biztonságos fizetés

Super Mario őszi/télikabát – Eredeti márka, kiváló minőség

Meleg őszi/téli kabát levehető kapucnival, két oldalzsebbel. Hivatalos Super Mario termék

Könnyű és kényelmes viselet

Tökéletes őszi / téli kabát

 

A retro játékok kiváló lehetőséget kínálnak a múlt nosztalgikus emlékeinek felelevenítésére. Ez a   kétségtelenül minden idők egyik legikonikusabb és legkedveltebb retro játéka. Színes grafikája, emlékezetes filmzenéje és kihívásokkal teli, mégis elérhető játékmenete játékosok millióinak szívét ragadta meg világszerte.

Annak ellenére, hogy több mint három évtizedes, a szuper Márió  továbbra is időtlen klasszikus, amely továbbra is inspirálja a játékosok új generációit. Tartós népszerűsége számos folytatáshoz, spin-offhoz és adaptációhoz vezetett, megerősítve kulturális jelenségként való státuszát. Az ikonikus gombaerőtől a Bowser elleni ádáz csatákig  egy olyan játék, amely örökre különleges helyet foglal el a játékosok szívében mindenhol.

Sok gyermek kedvenc játéka volt régen, de még most is szívesen játszanak vele a gyerkőcök.

Mario alapvető külső megjelenése keveset változott az évek folyamán: egy alacsony, zömök ember, aki overallt és egy kalapot visel amelyen egy szembetűnő M betű látszódik, a kezein fehér színű kesztyűt, a lábán pedig barna színű cipőt hord.

Mario emberfölötti ugróképességgel rendelkezik. Valójában ez az egyik fő jellemző tulajdonsága, valamint támadásmódja is. Ellenségeit is (pl. a Goombákat, Koopákat stb.) eme technikával győzi le leggyakrabban. Mario azontúl hogy képes hatalmasat ugrani, emberfeletti erőt is birtokol.  Képes rá, hogy megemelje a nálánál sokkalta nagyobb méretű és feltehetőleg az ő súlyától jóval nehezebb dolgokat, . Lenyűgöző bravúrnak számítanak a Bowserrel való küzdelmek, ahol Mario megragadja Bowser farkát, és az olimpiában levő kalapácsvetés módszeréhez hasonlóan hajítja el igen nagy távolságokba.

Mariót a játékokban és a másfajta médiákban egy jószívű, barátságos és bátor hősként festik le, az olasz ételek iránt rajongó sztereotip olaszként. Ezt az ötletet az amerikai rajzfilmekben indították el és később a Nintendo is támogatta.

 

Ebben a Super Mairo őszi/télikabátban minden fiú méltán érezheti magát  úgy, hogy ő is emberfeletti képességekkel rendelkezik.

 

Anyaga: 100% poliészter, mosógépben mosható 30 ° C–on

Látogass el a honlapunk   facebook oldalára.

 

További információk

Méret

98, 104, 116, 128

Értékelések

There are no reviews yet

„Super Mario – kapucnis őszi/télikabát” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük