Ügyfélszolgálat: 30/594-3820

Ingyenes szállítás 30.000 Ft feletti rendelésekre

Minden gyermek erre vágyik! – építőjáték az egész családnak

A Sluban egy viszonylag  új márka az építőjátékok között, és kompatibilis, vagyis összeépíthető a legismertebb építőelemes játék elemeivel is. Ezek a  játékok fele annyiba kerülnek, mint az általunk ismert legnépszerűbb márka termékei.

Mit kell róla tudnunk?

A Sluban 2004-ben  Hollandiában alakult, és termékei  ma már a világon mindenhol elérhetőek. A játékok számos, a gyermekek védelmében hozott szigorú biztonsági előírásoknak is  megfelelnek. A Sluban kiváló minőségű anyagok felhasználásával készül és minden termék CE, ROHS és ISO 9001: 2008 tanúsítvánnyal rendelkezik.

Kedvező árfekvésén túl másik nagy  előnye, hogy katonai jellegű építőjátékokat is készít, mellyel jelenleg egyedüli a piacon. A különböző témájú  –  mint pl.  a hadsereg, a rendőrség, a tűzoltóság, a városi- és légi közlekedés, a Forma 1, és a haditengerészet – a fiúk, a „lányok álma” játékok pedig a lányok számára nyújtanak  kellemes, önfeledt szórakozást.

A gyerekek egy kis fantáziával gyönyörű épületeket, izgalmas üzleteket, barátságos kávézókat, díszes pagodákat, varázslatos kastélyokat varázsolhatnak pillanatok alatt.

A különböző méretű és változó darabszámú  Sluban építőjátékok felhőtlen kikapcsolódást nyújtanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt, mert ezt a  szórakozást nem csak a kicsik, de a felnőttek is élvezik.

A család élvezetes perceket , órákat tölthet így egymással  .

 

Miért válaszs ezt a játékot?

Mert kompatibilis, azaz összeépíthető a legismertebb építőjáték elemeivel is.
Mert kitűnő minőségű anyagokból készül, de feleannyiba kerül, mint a legismertebb építőjáték termékei.
Mert megfelel a szigorú biztonsági előírásoknak és minden termék rendelkezik tanúsítvánnyal is.
Mert az építés közben fejlődik gyermeked kreativitása és kézügyessége, ezáltal pl.  az iskolában is könnyebben veszi majd az akadályokat.
Mert a gyermek a játék során nem csak kikapcsolódik, de közben a fantáziáját is használja, így a Sluban egyben  fejleszti képzelőerejét is.
Mert 8 témakörből választhatsz, így biztosan megtalálod a megfelelőt, akár fiúknak, akár lányoknak keresel  valami igazán kreatív dolgot.
Mert az anyukák és az apukák is élvezik , így a játék öröm az egész családnak.

 

Sluban -Bevetési Egység - 42     Sluban - Town sorozat Autó Transporter - 37    Sluban - alapkészlet lányoknak - építőjáték  Sluban Forma1 kamion - 57 x 38 x 9 cm - építőjáték  Sluban - lakókocsi - építójáték  Sluban - szállító autó- építőjáték

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

INGYENES SZÁLLÍTÁS

30.000 Ft felett

14 NAPOS VISSZAKÜLDÉS

pénzvisszafizetési garancia

100% BIZTONSÁGOS FIZETÉS

Bankkártyával, Barionon keresztül