Ügyfélszolgálat: 30/594-3820

Ingyenes szállítás 30.000 Ft feletti rendelésekre

Mesélő nyelvtan 3. Kalózkaland a szófajok szigetén

Nyelvtantanulás mesével, játékkal, dalolással az általános iskola 2-6. osztályos tanulóinak

A kreatív tanulás titka:

Balázs Ágnes vitathatatlanul napjaink egyik legsikeresebb ifjúsági szerzője. Mesélő ABC című könyvével az anyanyelvi nevelés szolgálatába állította népszerűségét és írói tapasztalatát. A Mesélő nyelvtan-sorozat az ábécé elsajátítása utáni lépcsőfokokon halad lépésről lépésre. A Hetedhét háború a Hangok földjén című kötet a második osztályos nyelvtan tananyagára épül, és elsősorban a hangtani szabályokkal foglalkozik mesésen, játékosan.

A könyv egyben foglalkoztatókönyv is: A fejezeteket játékos feladatokkal, színezésre, rajzolásra buzdító gyakorlatokkal illusztrálja a szerző . A feladattípusok egy része a történet megértését ellenőrzi, de a nagyobb része inkább az adott nyelvtani anyag rögzítésében segít. A mesehősök a magyar népmesék kedvelt alakjairól kapták nevüket, tulajdonságaikat.

A Mesélő nyelvtan című könyvsorozat abban is egyedi, hogy a kötetek mellé olyan hanganyag készült, amely néhány fülbemászó dal segítségével tanítja meg a szabályokat, definíciókat.

 

Képtalálat a következőre: „a kreatív tanulás titka gyerekeknek”

A tanuló tehát mesélve, játszva, dalolva, rajzolva tanulja meg a nyelvtani ismereteket, s mire a kötetek végére ér, személyes ismerősévé válik a Hangok földjének és a Szófajok szigettengerének valamennyi lakója! Játszva tanulja meg a szófajok birodalmát.

Az elmúlt években számos olyan könyv látott napvilágot, amely az olvasás és helyesírás képességének fejlesztésére helyezte a hangsúlyt, de a nyelvtant olvasmányosan, szórakoztatóan feldolgozó kötet még hiányzott a könyvespolcokról. Balázs Ágnes Mesélő nyelvtan című könyvsorozata ezt a űrt tölti ki. A film bemutatja a könyvsorozatot és rávilágít arra is, hogy a Mesélő nyelvtan sorozat világa kiválóan alkalmas arra, hogy XXI. századi technológiák felhasználásával a nyelvtani ismeretek elsajátítása valódi élményt jelentsen a gyerkőcök számára és a tanév végére a Hangok földjének és a Szófajok szigettengerének valamennyi lakója a gyerekek személyes ismerősévé válhasson.

 

 

Mesélő nyelvtan - Boszorkányos hajsza a szófajok világában     Mesélő nyelvtan - Kalózkaland a Szófajok szigetein    Mesélő nyelvtan - Hetedhét háború a hangok földjén    Mesélő ABC

 

 

 

 

Nagyszerű ajándék mindenkinek!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

INGYENES SZÁLLÍTÁS

30.000 Ft felett

14 NAPOS VISSZAKÜLDÉS

pénzvisszafizetési garancia

100% BIZTONSÁGOS FIZETÉS

Bankkártyával, Barionon keresztül