Ügyfélszolgálat: 30/594-3820

Ingyenes szállítás 30.000 Ft feletti rendelésekre

Hogyan használjuk a kézbabákat, hogy segítsünk a gyerekeknek megtanulni különböző készségeket – 1. rész

A bábok segítenek a nyelv és a kommunikáció fejlesztésében

Amikor egy szülő vagy egy tanár bábokat használ, a történetek életre kelnek, ezáltal a  mese  elmesélése szórakoztató élményé válik, ami a pl.  tanulást  érdekessé és könnyebben megtanulhatóvá teszi

A bábok képesek énekelni, táncolni, rímben beszélni, érezni, véleményt kifejezni, nevetni vagy sírni. A lurkók figyelmének felkarolásával erősítjük a hallgató készségeket és a szókincs fejlesztését. A  bábok értékes eszközként szolgálnak a szóbeli nyelvtudás és a  bizalom előmozdításához ia.

Adjuk a bábokat a gyerekek kezébe, és hagyjuk, hogy szavalják és elmeséljék a történetet, vagy  bátoritsuk, hogy használják fantáziájukat és  saját történetet hozzanak létre.

A bábszínházak azért fontosak, mert biztonságos helyet biztosítanak a függöny mögött,  a  legtöbb gyermek így kevésbé félénk és bátrabban mondja ill. játsza el a benne zajló eseményeket. érzelmeket.  A bábbal való játék a gyerekek számára egy kölcsönös módját kínálják az interakcióhoz, és felfedezhetik tudásukat és a világ megértését. . Sok gyermek számára új kommunikációs világot nyit meg, amely támogatja a nyelvtudás megszerzését.

Valójában a bábokat terápiás célokra használják többek között  a gyermekek kommunikációjának és fejlődésének támogatására. A gyerekek megtanulnak beszélni és megfogalmazni gondolataikat és szavaikat, hogy a lehető legjobban közvetítsék üzenetüket a felnőttek számára.

A gyerkőcök  a bábokat élő személynek tekintik és a velük  folytatott beszélgetés  során olyan belső érzéseket képesek elmesélni nekik  amit egy felnőttnek soha sem mondanának el.

Ezért bölcsödében, óvodában előszeretettel használják terápiás célból

bábok, bábcsomagok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

INGYENES SZÁLLÍTÁS

30.000 Ft felett

14 NAPOS VISSZAKÜLDÉS

pénzvisszafizetési garancia

100% BIZTONSÁGOS FIZETÉS

Bankkártyával, Barionon keresztül