Ügyfélszolgálat: 30/594-3820

Ingyenes szállítás 30.000 Ft feletti rendelésekre

A legjobb gyerekek mikroszkópjának keresése

Mindannyian tudjuk, mennyire fontos a gyermekek tanulás iránti érdeklődésének felkeltése, különösen akkor, amikor a szórakoztatóipar sokféle lehetőséget kínál a szórakoztató, de leginkább hiábavaló szabadidejük költésére. Fontos megjegyezni, hogy a gyerekeknek nem kell működniük. Ráadásul próbálkozik a gyerekekkel való kényszerítéssel, amit nem élveznek, ami valójában a jövőben visszavethet. Tehát, amit szülőknek tényleg meg kell tennie, annak a kis érdeklődésnek a megvilágítása és a gyermekeiben való támogatása, ahogy fokozatosan erősebbé válik. Remek módja annak, hogy felgyorsítsuk a gyermek érdeklődését a tudományban és felfedezzük a körülöttünk lévő világot, megfelelő eszközöket biztosít számukra a jövőbeli kutatások – mikroszkópok és teleszkópok számára. Lehet, hogy úgy gondolja, hogy az ilyen eszközök túl nehézek ahhoz, hogy a gyermek kezelni tudja. Szerencsére, moderna mikroszkópok és a távcsövek a gyerekek számára egyszerűnek és szórakoztatónak tűnnek, de ugyanakkor megadja a gyereke minden szükséges készséget és – ami még fontosabb – a tanulási és feltárási vágy.

Mivel mind a teleszkópok, mind a mikroszkópok túlságosan nagy mennyiségűek ahhoz, hogy egy cikkbe befedjenek, ebben az áttekintésben mikroszkópokkal kezdjük. Tehát lássuk, mi a piacon, hogy a tanulási folyamat érdekes és szórakoztató legyen. A rövid cikkünkben áttekintjük azokat a legnépszerűbb márkákat és modelleket, amelyek véleményünk szerint érdemesek megvenni. De ha alaposabb, független kutatásokat végez, ellenőrizze a következő neveket: Thames és Kosmos (TK2), Celestron, Dino-Lite és MicroPro. Azt is meg kell említenünk, hogy az általunk kiválasztott összes mikroszkóp valódi eszköz (nem csak játékok!), Kiváló minőségű üvegoptikával, bár önmagában keres egy gyerek mikroszkópot online, esetenként olyan egyszerű játékokat talál, igazi mikroszkópok.

Omano mikroszkópok

Az Omano márkanév a piacon 1998 óta. Az Omano mindenféle mikroszkópot gyárt, és néhány modellt is szállít a NASA-nak. De koncentráljunk a témára – mikroszkópok gyerekeknek.

Omano OM116, OM117 és OM118 sorozatú mikroszkópok
Az Omano az egyik vezető a piacon, és az OM115 mikroszkóp volt az egyik legnépszerűbb lehetőség, amíg nemrég megszűnt. De még mindig sok a nagy Omano mikroszkóp gyerekeknek. Az Omano mikroszkópok megfizethetőek és rugalmas készlet állnak rendelkezésre – csak a kiegészítő tartozékokat választhatja ki, amelyekre valóban szüksége van. A készlet általában tartalmaz egy tájékoztató könyvet, ami fontos, mivel a gyermekek általában nem olvassák el a felhasználói kézikönyveket, mégis meg kell tanulniuk, hogyan működjenek együtt az eszközzel, és az információ szórakoztató módon jelenjen meg.

Az Omano OM116L alapbeépítési szintű mikroszkóp akár 400-szoros nagyítással, fémtesttel és LED-es megvilágítással. Van egy relatív hátránya ennek a modellnek – az átláthatatlan tárgyak nem képes megfigyelni. Az Omano OM117L még jobban néz ki – ez a modell kétféle megvilágítással büszkélkedhet, és érdekes kialakítású, világos kék elemekkel. Digitális kamerát is felvehet a készletbe. Az Omano OM118L mikroszkópokat javasolhatják az idősebb gyerekek és tizenévesek számára – ezek a modellek nagyobb nagyítással rendelkeznek, monokuláris és binokuláris fejjel állnak rendelkezésre, és általában komolyabbak, de nagyobb helyet foglalnak el és a legtöbb mikroszkópra jellemző hordozhatóság nincs a gyermekek számára.

A My First Lab egy nagyon népszerű márka, amely közel 20 éve minőségi gyermekmikroszkópokat és kiterjedt tudományos készleteket kínál ügyfeleinek. A márka tulajdonosa a C & A Scientific cég, a megbízható mikroszkóp és laboratóriumi berendezés.

My First Lab Duo-Scope – a My First Lab legkedveltebb modellje
A Duo Scope egy bestselling My First Lab modell, amely akár 400-szoros nagyítással és két LED-es megvilágítással rendelkezik, lehetővé téve mind az átlátszó, mind a nem átlátszó tárgyak megfigyelését. A mikroszkóp teste csak részben fém, ami valószínűleg kevésbé szilárd, de könnyebb és olcsóbb. A mikroszkóp további tartozékokkal is rendelkezik. A készlet kissé szerény, de tartalmazza az összes szükséges lényeges elemet. A mikroszkóp egy teljesen fémes testben kapható, több tartozékkal, zárt könyvvel és érdekesebb formában, kék ékezetekkel a Mega Duo-Scope néven. Egy másik változata a téma, hogy rendkívül szórakoztató, még a felnőttek is Whodunnit? Spy Scope nyomozó. Ez a vonzó mikroszkóp lila elemekkel és egy nagyon kiterjedt készlettel segít a gyermeke valódi detektívré válni.

A Levenhuk optika már 2002 óta elérhető a piacon, de az utóbbi években széles körben elterjedt és jól ismert. A Levenhuk mindenféle optikai felszerelést gyárt, kezdőkamikroszkóp és teleszkóp készletei, valamint operettüvegek a legismertebbek.

Levenhuk Rainbow mikroszkópok
A Levenhuk Rainbow NG mikroszkópok hatalmas sikert arattak, de éppúgy, mint az Omano OM115 esetében, a közelmúltban megszűntek (bár még mindig talál néhányat értékesítésre). De ahogy később világossá vált, maga a sorozat nem szakadt meg; valójában javult és megújult, így még mindig Rainbow mikroszkópok, de most már az „NG” bit nélkül. Továbbá most sokkal több lehetőség közül választhatunk.

Ami ezek között a mikroszkópokat szétválasztja, az valóban egyedülálló design. A színes mikroszkópok ritkák, és más elérhető modellek nem ötvözik az elegáns megjelenést és a nagy teljesítményű, élénk színeket. És ez egy jól ismert tény, hogy semmi sem működik jobban a gyermekek figyelmének vonzása, mint az élénk színek. A sorozat nagyfokú sokoldalúsággal rendelkezik – négyféle mikroszkóp típus közül választhat, amelyek nagyítással (a legmagasabb 1280x-ig) és elsődleges anyagból (fém vagy műanyag) változnak. Minden mikroszkóp dupla LED megvilágítással rendelkezik mind átlátszó, mind átlátszatlan mintákhoz, és kísérleti készlethez tartozik, beleértve egy színes könyv mikroszkópokon és megfigyeléseken. Az 50L és 50L PLUS sorozatú modellek hordtáskával rendelkeznek. Minden mikroszkóp elérhető öt színben.

A Levenhuk Rainbow sorozatban olyan digitális modellek is megtalálhatók, amelyek jelenleg csak alapszín fehér színben kaphatók. A Levenhuk Rainbow mikroszkópok élethosszig tartó jótállással jönnekvásárolt az Amazon.

Ez most van. Remélem, ez a gyors áttekintés hasznosnak bizonyult, és nagy szülőknek adott hasznos vezetéket a jó mikroszkópok számára a gyermekek számára. Ne feledje, hogy gyermekeinek jövője befektetést igényel. De ami még fontosabb: a gyerekeknek szükségük van rád, figyelemre és gondoskodásra, hogy tanuljanak és szórakozzanak velük!

201

Forrás:levenhuk.hu
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

INGYENES SZÁLLÍTÁS

30.000 Ft felett

14 NAPOS VISSZAKÜLDÉS

pénzvisszafizetési garancia

100% BIZTONSÁGOS FIZETÉS

Bankkártyával, Barionon keresztül