Ügyfélszolgálat: 30/594-3820

Ingyenes szállítás 30.000 Ft feletti rendelésekre

Zenélő interaktív játékszőnyeg

Interaktív tanulószőnyeg állati hangokkal babáknak

INTERAKTÍV TANULÓ SZŐNYEG

A játékszőnyegek sokféleképp gondoskodnak a gyerekek szórakoztatásáról.

Ez a szőnyeg vidám hangokkal minden gyermek kedvenc játéka lesz!

 

Nevelő zenei játék – elviszi a babát egy kis állatokkal teli farmra. A boldog farm játék interaktív oktatási játék, melyet minden gyermek kétségtelenül szeret. Az oktatási zenei szőnyeg élénk színekkel rendelkezik – a figyelemfelkeltő színséma biztosan ösztönözni fogja a gyermeket a játékra. Az oktató zenei szőnyeg használata nagyon egyszerű – mindössze egy gombnyomásra van szükség a kiválasztott állathoz, hogy meghallja a hangját. Az interaktív oktatószőnyeg lehetővé teszi a csecsemő kis kutyákkal, békákkal, lovakkal, kacsákkal, tehenekkel, tyúkokkal és bárányokkal telt mesefarmba szállítását.
Az interaktív oktatószőnyeg nagyon szórakoztató
Az állati hangok mellett a boldog farm szőnyegnek van egy gombja is, mely megnyomása után vidám  dallamokat játszik le,ezek a dallamok kétségtelenül nevetésre késztetik a gyermeket, és ösztönzik őket a szőnyeggel való játékra. A játék közben a lejátszott dallam mellett a szőnyeg sok kis fényt is villogtat, amely lehetővé teszi a gyermek számára, hogy a játékra összpontosítson.
Az állati hangokkal ellátott szőnyeg olyan hangerő-beállító rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a zajszint beállítását a környezetének megfelelően. A boldog farmjátékot könnyű tárolni és tisztítani.
Az oktatási zenei szőnyegekkel való játék mindig tele van kreativitással, és lehetővé teszi a gyermek számára a megfelelő fejlődést. Serkenti az érzékeket, valamint a gyermek képzeletét, fejleszti érintő és halló érzékszerveit.
Az interaktív oktatójáték tökéletes lehetőséget teremt a gyermek számára, hogy együtt játsszon a szüleivel – a szülő elmondhatja gyermekeinek történeteit az állatokról, dalokat énekelhetnek együtt, és utánozzák az állatok által kibocsátott hangokat.
Az állati hangokkal ábrázolt játékszer CE biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik, és esztétikus megjelenésű dobozba van csomagolva – Ez a tökéletes ajándék minden gyermek számára, függetlenül attól, fiú vagy lány!

A szőnyegen hangerőszabályzásra is van lehetőség, így ha gyermekünk esetleg elszundít játék közben,

nyugodtan pihenhet rajta a hangok biztosan nem fogják zavarni ebben!

Tisztítása, tárolása egyszerű!

Szőnyeg méretei: 40×60 cm

Működéséhez 3db AA típusú elem szükséges, melyet a csomag nem tartalmaz!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

INGYENES SZÁLLÍTÁS

30.000 Ft felett

14 NAPOS VISSZAKÜLDÉS

pénzvisszafizetési garancia

100% BIZTONSÁGOS FIZETÉS

Bankkártyával, Barionon keresztül