Ügyfélszolgálat: 30/594-3820

Ingyenes szállítás 30.000 Ft feletti rendelésekre

3D puzzle, hab puzzle

Térbeli 3D puzzle készletek- hab puzzlék, makettek

3D Puzzle készletek
Különleges és látványos alkotásokat hozhatunk létre a 3 dimenziós puzzle készletekből. Ezek a speciális kirakós játékok többféle témakörben kínálnak szetteket. Nem Igényelnek szerszámokat, könnyen összeszerelhetőek
megtaláljuk közöttük a híres épületek kicsinyített másait, így akár a szobánk polcán tarthatjuk a magyar a Szabadság szobrot, a Fehér házat vagy egy csodálatos vitorlás hajót.

A puzzle összerakása közben fejlesztjük a térbeli képzeletünket, A türelemre tanít,pontosságot és finomságot igényel.

A hablemezek lágy EVA biztonsági anyagból készültek. Az elemek sokfélesége lehetővé teszi, hogy a gyerkőc saját állatokat, robotokat stb. hozzon létre , a lehetőségek csak a fantáziájára vannak bízva, hogy új állatfajokat illetve új robotokat fedezzünk fel.

A blokkokkal való játék elősegíti a kézi készségek, a képzelet és a mozgás koordinációjának fejlesztését. A játék révén a kisgyermek megtanulja felismerni a formákat, a színeket, használni a tárgyakat, és egymáshoz igazítani, valamint a kreatív és logikus gondolkodást. A blokkok nagyszerű módja annak, hogy támogassuk gyermekeink fejlődését.

Főként gyerekeknek való a számos állatos és dinoszauruszos 3D puzzle.

Ezek a makettek, puzzlék egy szép színes dobozba vannak csomagolva, amely ideális az ajándékozáshoz, születésnapra, névnapra, karácsonyra vagy csak úgy szeretetből!

Nagyszerű ajándék mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

INGYENES SZÁLLÍTÁS

30.000 Ft felett

14 NAPOS VISSZAKÜLDÉS

pénzvisszafizetési garancia

100% BIZTONSÁGOS FIZETÉS

Bankkártyával, Barionon keresztül