Ügyfélszolgálat: 30/594-3820

Ingyenes szállítás 30.000 Ft feletti rendelésekre

epitojatek

Karácsonyra, születésnapra – az építőjáték új generációja!

A dán gyártó által ismert és népszerű minifigurák Európában a LEGO® 3D védjegyeként vannak bejegyezve és csak ez a gyártó gyárthatja és forgalmazhatja. Annak érdekében, hogy minden törvényesen és védjeggyel védett legyen, a Qman® kifejlesztette saját jellegzetes minifiguráit.

Igen, a Qman® termékek kiváló minőségű ABS műanyagból készülnek. Természetesen tesztelik és tanúsítják őket káros anyagok és biztonság szempontjából. Minden készlet megfelel az európai játékbiztonsági szabvány (EN71) szigorú követelményeinek

A Qman® Kínából származik, és az összeilleszthető építőkockák ismert és népszerű gyártója. Évente sok milliárd kockát gyárt a legmodernebb precíz gyártógépekkel, amikkel az ismert dán gyártó termékei is készülnek.

Remek játékvilágok, remek szettek, kiváló minőségben. A lényegesen kedvezőbb árak mellett megvásárolhat gyermekének akár egy második szettet is anélkül, hogy a gyermekek születésnapi partija vagy karácsonya nagyon megterhelné a családi kasszát. A Qman® építőkockákkal rengeteg építési és játék szórakozást kap jó áton!

https://ajandekotlettar.hu/termek/nappali-haloszoba-konyha-3-variacios-epitojatek/

🧱Az építőjáték új generációja kis és nagy kreatív építők, játszani szeretők számára – mindez meglepően kedvező ár / érték arány mellett és kitűnő minőségben!

🧱Mindannyian ismerjük és szeretjük a dán piacvezető építőjáték gyártó színes építőelemeit, de mondjuk meg őszintén: az árak néha meglehetősen meredeken emelkedtek, az összetettebb modellek sokszor szinte megfizethetetlenek.

🧱Néhány témát egyáltalán nem is kínál vagy kedvelt témákat kivett a kínálatából.

🧱A QMAN® építőblokkokkal kiváló minőségű, lényegesen kedvezőbb alternatívát kínálunk a piacvezető játékelemeihez képest. Sőt, nálunk saját termékfejlesztéseknek köszönhetően sokféle egyedi, 4-in-1, 6-in-1 vagy 8-in-1 és egyéb meglepően érdekes játék született.

🧱Nagyszerű játékvilágok, kiváló minőségű építőelemek, tökéletes építési segédletek és sok építési szórakozás nagy játékértékkel – ezt képviseli a QMAN® márka.

🧱Továbbá óriási előny, hogy minden QMAN® építőkocka 100% -ban kompatibilis = összeépíthető a piacvezető játékkockáival.

QMAN® Magyarország

 

A bejegyzést a  Cubix honlap ihlette.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

INGYENES SZÁLLÍTÁS

30.000 Ft felett

14 NAPOS VISSZAKÜLDÉS

pénzvisszafizetési garancia

100% BIZTONSÁGOS FIZETÉS

Bankkártyával, Barionon keresztül