Ügyfélszolgálat: 30/594-3820

Ingyenes szállítás 30.000 Ft feletti rendelésekre

fajátékok fiúknak

Fajátékok fiúknak-tippek karácsonyra

A fajátékok  fiúknak divatja javában zajlik!

Az üzletekben a polcok tele vannak műanyag, élénk színű  különféle játékokkal.
Ezek a termékek, bár nem olcsók,  mégis túl gyorsan tönkre mehetnek. A legtöbb esetben a különböző elemek minősége sok kívánnivalót hagy maga után.
Ezért érdemes szilárd, praktikus és gyönyörű fatermékekbe fektetni inkább. Fajátékok fiúknak!

A színes fajátékok mellett számtalan érv szól,  amit érdemes tudni, mielőtt belecsöppenünk ebbe a világba.  A fából készült játékok jóval  biztonságosabbak és tartósabbak, mint a műanyag társaik.. Nincsenek káros festékek, műanyag darabkák vagy lenyelhető apró mütyürök. A színes fajátékok kizárólag biztonságos festékeket tartalmaz, ezért az sem probléma, ha a gyermek beveszi a szájába őket.

Minőségi fajátékok fiúk részére

A fából megmunkált játékok iránt egyre nagyobb a kereslet, főként az építőjátékokat és a logikai fejlesztő játékokat szeretik legjobban a kicsik és   természetesen a szülők is. Leginkább a legkisebbek számára fontos a fejlesztő fajáték, de az idősebb korosztály is tovább fejlesztheti a kiskorában megszerzett tapasztalatokat. Ebben a  korban  ( 5-7 évesen) már előtérbe kerülnek a kreatív játékok, de természetesen a logika, a kézügyesség és a memória is fejlesztés alatt áll.

A fa divatja javában zajlik, ezért számos nagyon érdekes javaslat közül választhatunk.
A bemutatott ötletek remek ajándékot jelentenek  nem csak a fiúk számára, de természetesen a lányoknak is ajánljuk.

Fából készült autók a fiúk kedvence

Minden fiú  gyerekkorából nélkülözhetetlen játékok az autók. Férfi génekbe biztos be   vannak írva.
Sok autó alacsony minőségű műanyagból készül, éles szélűek és sok apró elemmel vannak felszerelve, amelyek egy idő után egyszerűen leszakadnak.
A fából készült autók elegánsak, kifinomultak és tele vannak jó ízléssel.
Ha tartós fából készülnek és impregnáltak (lehetőleg ökológiai szerek alkalmazásával), biztosak lehetünk abban, hogy semmilyen erő nem károsítja őket.
Kis túlzással de azt is mondhatjuk – ha vigyázunk rájuk, akkor még  az unokáink is játszhatnak velük.

A négykerekű járműveknek valahol le  is kell „feküdniük aludni”. A fából készült garázs tökéletes tartózkodási hely lesz a kis autóknak. Napközben a fiúk úgy használhatják, mint egy autós útvonalat, fel és le vezetik az autókat önfeledten hosszú órákon át. Az ilyen játék erősíti a kéz-szem koordinációt, megtanít szerepjátékra  és nem utolsó sorban  a képzeletet is fejleszti. A gyermekek fantasztikusan szórakoznak, és a szülőknek van egy kis idejük a pihenésre.

A építőjátékok az egyik legnépszerűbb fajátékok közé tartoznak. Természetesen a leghíresebbek közül mindenki jól ismeri. Ha azonban arról álmodozunk, hogy visszatérünk saját gyermekkorunkba, hagyja, hogy kisgyermekünk fából készült tömböket kapjon. Házak, tornyok vagy akár egész városok rendezésekor  elfelejtkeznek gyermekeink a kinti világról és a saját fantázia világuk szerint építik meg a házakat, városokat.

Szülő – gyerek kapcsolata| Fajátékok Fiúknak

Ez jó alkalom arra is , hogy gyermek és szülők, testvérek szórakoztató és örömteli időt töltsenek egymással. Játék közben működik  a gyermek és a szülő fantáziája, növekszik a kreativitás szintje – kiváló kreativitási tréning és lehetőség együtt töltött időre!

Ha azt akarjuk, hogy a gyerekek türelmet  és motorikus képességeket tanuljanak, akkor győződjünk meg arról, hogy vannak-e puzzle és kirakós játékok otthon.

A  puzzle fajátékok tartósak, időállóak és  egyszerre szórakoztatnak, tanítanak. Mindenféle kirakós játék komoly kihívást jelent a gyermek számára.

Ezek a játékok hosszú éveken át adnak minőségi kikapcsolódást akár több generáción át, köszönhetően annak, hogy rendkivűl jól bírják a strapát. Kreativitás,  szín és formaészlelés, mozgáskoordináció, finommotorika …. és még sorolhatnánk. Ahány terület, annyi fejlesztő játék áll rendelkezésre, csak a az adott gyermeknek megfelelő játékot kell kiválasztani.

A gyönyörű színek és minták sokáig vonzzák gyermeke figyelmét.

A fajátékok fiúknak kínálatában az  alábbi készségeket lehet fejleszteni-,

motoros készségek
logikus gondolkodás
képzelgéseket
türelem
memória
a koncentráció érzése
kreativitás

megtanulja megkülönböztetni a színeket és a formákatm megtanulja formákat egymáshoz  igazítani , ami nagyban fejleszti a türelem és a precizitás képességet.

FA KIVITELEZÉS

A fa klasszikus szépsége és tartóssága mindig nagyra becsült.

BIZTONSÁGOS GYERMEKEK SZÁMÁRA

A természetes alapanyag azt jelenti, hogy még ha a gyermek a száját is a játékba helyezi, akkor az nem érintkezik a műanyaggal. Nem tartalmaz hegyes és kiálló elemeket, amelyek károsíthatják a gyermeket.

OKTATÁSI FUNKCIÓ

Élénk színek, amelyek ösztönzik a gyermekeket a játékra. Ezen felül oktatási funkcióval is rendelkezik. A gyermek megtanulja megnevezni az állatokat és a színeke

Kihívásokkal teli, mégis szórakoztató tevékenységet keres gyermekei számára? Akkor ne keressen tovább egy fából készült kirakós játéknál!

Gyermekünk fejlődését segítő módszerek – fajátékok fiúknak

Meggyőződésünk, hogy minden gyermek hasznot húzhat a rejtvényjátékból, mivel a rejtvények a korai tanulás egyik kulcsfontosságú építőkövei. Íme néhány módszer, amellyel a rejtvények segíthetik a gyermek fejlődését:

•  Finommotoros készségek  – a kirakós darabok manipulálása fejleszti a gyerekek apró kézizmait. A finom motoros készségek nagyon fontosak, mégis sok gyakorlás és ismétlés szükséges ahhoz, hogy megfelelően fejlődjenek. A rejtvények arra ösztönzik a gyerekeket, hogy elsajátítsák ezt a képességet anélkül, hogy tudnának róla!
•  Kéz-szem koordináció  – a szem -kéz koordináció kialakításában is kulcsfontosságúak a szem-kéz koordináció. Minden darabnak csak egy „otthona” lesz a kirakós táblán, és ennek a helyére helyezése gyakran gondos manipulációt igényel.
•  Korai nyelvi és matematikai fogalmak  – a puzzle segíthet a betűk, számok, formák, színek és állatok korai azonosításának és felismerésének megtanításában és megerősítésében , valamint segíthet a szókincs és a leíró készségek fejlesztésében.
• Büszkeség és magabiztosság –  A gyerekek szeretnek elsajátítani egy rejtvény kitöltését, majd memóriakészségeik segítségével egyre gyorsabban és gyorsabban összerakják a puzzle-t. Mivel a rejtvények önjavítóak, és csak egyféleképpen illeszkednek egymáshoz, a gyerekek a „meg tudom csinálni” elégedettséget azzal, hogy a megfelelő helyre teszik. A rejtvény újra és újra kitöltése hatalmas sikerélményt ad a gyerekeknek, és erősíti az önbizalmukat!

Ha ezek az előnyök nem elegendőek  ahhoz, hogy meggyőzzük, miért van szüksége kicsinek egy kirakós játékra, akkor nézzük meg a készleten lévő rejtvények jellemzőit.

1. A témák széles skálája – fajátékok fiúknak

Biztosan lesz olyan rejtvény, amely felkelti gyermeke érdeklődését. Rejtvénytémáink a következők: Farm, szafari, Építkezés, rovarok, esőerdő, tengeri lények  és több!

2.  Kompakt és önálló
Minden fa kirakós játékunk egy erős fa tálcába vagy tárolódobozba van csomagolva a könnyű tárolás érdekében.

3. Tartós és vastag k-darabok
A puzzle-  darabok  rendkívül tartósak  és  sima tapintásúak, éles vagy durva szélek nélkül.  Ezenkívül a vastag darabok lehetővé teszik a kis kezek számára, hogy segítség nélkül felvegyék a darabokat.

Csak a legjobb minőségű fából készült kirakós játékokat árusítjuk, és széles választékunk biztosítja, hogy olyan puzzle-lehetőséget kínáljunk, amely alkalmas az új fejtörőknek kisgyermekkorukban egészen a kisiskolásokig, akik már kezdik elsajátítani a kihívást jelentő terveket.

Képzeljük el ezt a nagy örömet és elégedettséget egy sikeres feladatok elvégzése közben! Nagyon vonzó kirakók azok, amelyek nagyobb szabadságot engednek meg. Példa erre a mackók öltöztetése. A gyerekek maguk választják ki a ruháikat, cipőiket, és eldöntik, hogy milyen hangulatban vannak a szereplők.

A fajátékok fiúknak többsége nem olcsó de gondoljanak arra , hogy az  erre költött pénz egy olyan befektetés ami a gyermekek fejlődésével, a  játék örömével valamint az együtt töltött boldog órákkal bőven megtérülnek.   Nem utolsó sorban a  fa egy természetes anyag, amit a szülők sokkal  szívesebben látnak gyermekeik kezében , mint a műanyagot és a fémjátékokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

INGYENES SZÁLLÍTÁS

30.000 Ft felett

14 NAPOS VISSZAKÜLDÉS

pénzvisszafizetési garancia

100% BIZTONSÁGOS FIZETÉS

Bankkártyával, Barionon keresztül