Ügyfélszolgálat: 30/594-3820

Ingyenes szállítás 30.000 Ft feletti rendelésekre

epitojatekok_gyerekeknek

Építőjátékok új generációja mindenkinek!

A Qman építőjáték készletek szórakoztatva tanítanak.

A különböző kreatív építőjáték készletek minden korosztálynak kiváló szórakozást nyújtanak és a gyerekek készségeinek fejlesztésére is jó hatással vannak. Játék közben fejlesztik a gyerekek kreativitását és kézügyességét, továbbá a gondolkodást, logikát, kreatív és hosszú távú kikapcsolódást kínál.

A z építőjáték új generációja kis és nagy kreatív építők, játszani szeretők számára – mindez meglepően kedvező ár / érték arány mellett és kitűnő minőségben!

Nagyszerű játékvilágok, kiváló minőségű építőelemek, tökéletes építési segédletek és sok építési szórakozás nagy játékértékkel – ezt képviseli a QMAN® márka.

Kiváló minőség – kiváló áron! Kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Szuper témák és hihetetlenül részletgazdag termékek! Valósítsd meg álmaidat!

Továbbá óriási előny, hogy minden QMAN® építőkocka 100% -ban kompatibilis = összeépíthető a piacvezető játék kockáival.

Változatos témák minden korosztálynak!

Legkedveltebb kategóriák:

Járművek
Hercegnők
Rendőrség
Versenyautók
Űrhajós
Házak

Nagyszerű és bámulatos találmány az, hogy vannak olyan termékek amik külön – külön is remek játékok és önállóan is lehet velük játszani, de ha ezeket egybe építjük, akkor egy hatalmas új játékot kapunk! Ilyenek például a 6in1, illetve a 8in1, termékek!

Az építőjáték új generációja kis és nagy kreatív építők, játszani szeretők számára – mindez meglepően kedvező ár / érték arány mellett és kitűnő minőségben!

A QMAN® építőblokkokkal kiváló minőségű, lényegesen kedvezőbb alternatívát kínálunk a piacvezető játékelemeihez képest. Sőt, nálunk saját termékfejlesztéseknek köszönhetően sokféle egyedi, 4-in-1, 6-in-1 vagy 8-in-1 és egyéb meglepően érdekes játék született.

 

Minden Qman termék dobozán szerepel a modellszámon túl, hogy az adott modell hány db építőelemből áll, továbbá milyen korosztálynak ajánlott és hány figura tartozik hozzá!

 

jarmuszallito-epitojatek
jarmuszallito-epitojatek

Miért?

Mert a Qman nem a “nagy dobozban nagy csalódás” elvét alkalmazza, hanem nálunk tényleg tartalmas, élvezetes, kreatív építőjátékokra találhatsz!

 

Miért különböznek a minifigurák a Dán piacvezető figuráitól?

A Dán gyártó által ismert és népszerű minifigurák Európában a LEGO® 3D védjegyeként vannak bejegyezve és csak ez a gyártó gyárthatja és forgalmazhatja.

Annak érdekében, hogy minden törvényesen és védjeggyel védett legyen, a Qman® kifejlesztette saját jellegzetes minifiguráit.

A Qman építőkockák elemei biztonságosak?
Igen, a Qman® termékek kiváló minőségű ABS műanyagból készülnek. Természetesen tesztelik és tanúsítják őket káros anyagok és biztonság szempontjából.

Minden készlet megfelel az európai játékbiztonsági szabvány (EN71) szigorú követelményeinek.

Honnan származik a Qman?

A Qman® Kínából származik, és az összeilleszthető építőkockák ismert és népszerű gyártója. Évente sok milliárd kockát gyárt a legmodernebb precíz gyártógépekkel, amikkel az ismert dán gyártó termékei is készülnek.

 

https://ajandekotlettar.hu/termek/nappali-haloszoba-konyha-3-variacios-epitojatek/

 

 

A cikkünk megírását a  csodashop   ötlete alapján készítettünk el.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

INGYENES SZÁLLÍTÁS

30.000 Ft felett

14 NAPOS VISSZAKÜLDÉS

pénzvisszafizetési garancia

100% BIZTONSÁGOS FIZETÉS

Bankkártyával, Barionon keresztül