Ügyfélszolgálat: 30/594-3820

Ingyenes szállítás 30.000 Ft feletti rendelésekre

farsang-jelmez

Jelmezek elérhető áron!

Iskolai vagy óvodai farsangra készültök? Gyerkőceinknek lázasan keressük ilyenkor a farsangi jelmezeket, aminek a beszerzése vagy elkészítése olykor komoly kihívást jelent! Pláne akkor, ha csemeténknek speciális igényei merülnek fel a beöltözéssel kapcsolatosan.

Esetleg gyerekzsúr lesz a hétvégi program, ahová a gyerekek beöltözve mennek?
A gyerekparti talán az első igazán meghatározó beöltözős-élmény egy kislány vagy kisfiú  életében – legyen hát tökéletes!

 

Bolond, Karnevál, Bolond Sapka

A legtöbb anyukának fejtörést okoz, hogy évről-évre kitaláljon valami  nem túl bonyolult ám, de annál látványosabb jelmezt a gyerkőcök farsangi bulijára. Ilyenkor az elsődleges szempont, hogy a megannyi otthoni teendő, a mindennapos rohanás, munka és gyermeknevelés mellett, valami olyat válasszunk, aminek a beszerzéséhez nem kell 15 különféle boltot felkeresni.

Nagy valószínűséggel  többet nem veszi fel a gyermek, ezért az is szempont, hogy ne is kerüljön nagyon nagy összegbe.

 

Eldöntötted már? Tűzoltó leszel? Vagy esetleg katona?

 

A farsangi szezon jó móka a gyereknek, de már a szülőknek sem jár feltétlen pokoli küzdelemmel a jelmezek elkészítése, hiszen sok szép erre a célra megvart ruhát vásárolhatunk elérhető áron.

Vagyis Halloween, farsang, gyerekzsúr, karácsony? Nagyszerű jelmezek  – Boldog gyerekek!

Ha szeretnénk minél olcsóbban megúszni ezt a gyermekünk számára fontos eseményt, továbbá a gyors megoldásokat keressük, a legjobb megoldás az  internet világa!

 

 

 

Arcfestés
Az arcfestéssel nem lehet mellé nyúlni, hiszen temérdek videót lehet már találni hozzá a neten és tulajdonképpen bármelyik jelmezhez szuper jól lehet kiegészítőként használni. Arról nem is beszélve, hogy egy doboz arcfesték nagyon sokáig elég, így akár a legközelebbi gyerekzsúron is be lehet vetni vagy oda lehet adni a gyerekeknek bármikor, hogy szabadon alkothassanak vele.
Ne aggódj, ezeket a gyerekeknek való arcfestékeket nagyon könnyű lemosni a bőrről!

Az bejegyzés a  játék honlap ötlete alapján készült

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

INGYENES SZÁLLÍTÁS

30.000 Ft felett

14 NAPOS VISSZAKÜLDÉS

pénzvisszafizetési garancia

100% BIZTONSÁGOS FIZETÉS

Bankkártyával, Barionon keresztül