Ügyfélszolgálat: 30/594-3820

Ingyenes szállítás 30.000 Ft feletti rendelésekre

gyerekjatek-tarsasjatek

Minden idők legjobb gyerekjátékai

A szülők semmivel sem tudnak jobbat adni gyermekeiknek, mint az együtt töltött időt. A társasjátékok összeforrnak, és vicces pillanatokat élsz át, amelyekre évekkel később is emlékszel. Néhány harapnivaló, finom italok és egy remek játék elég egy délutáni játékhoz.

A gyermekjátékoknak nem csak a fiatalok számára kell izgalmasnak lenniük.  Szülőként ilyenkor Te sem akarsz elaludni. Minden idők legjobb gyerekjátékainak megtalálása nem egyszerű feladat!

Miért van szükséged jó gyerekjátékokra?

Vasárnap délután: Aludtunk, sokat reggeliztünk, talán még a vasárnapi sültet is megettük a nagymamánál és a nagypapánál. nincs mit tenni A legjobb idő a hétvége befejezésére. Gyermekeink számára a türelem próbája az unalomtól – a türelem próbája, amelyet nem fognak kiállni.

A nyugtalanság legfeljebb egy óra múlva kezdődik. És akkor mi van? Próbálj ki egy társasjátékot! Hiszen a hétvége a szeretteink ideje .

Egy izgalmas társasjáték nem csak a hangzavartól vonja el a gyerekek figyelmét. De ez mindannyiótoknak szórakoztató , fejleszti az érintettek gondolkodási készségeit, és – nem utolsósorban – időt veszít.

Gyerekeknek vagy szülőknek?

Ha adsz időt, a gyerekeid pihennek. A jó gyerekjátékok nem jelentenek kompromisszumot. Mert a legjobb gyerekjátékok a felnőtteket is kihívás elé állítják . Ha tudásról van szó – remélhetőleg ott nyersz.

De ami a gyorsaságot, a kereteken kívüli gondolkodást és a kézügyességet illeti, a szülőket gyakran nagy meglepetés éri. Olyannyira, hogy eszébe sem jut, hogy hagyja a gyerekeit nyerni.

 

Az alábbi társasjátékok a 6 és 9 év és  9 és 12 év közötti gyermekeknek ajánlot . A szülők (vagy nagyszülők) számára természetesen nincs felső határ.

Ezzel a két korosztálynak szóló társasjátékkal olyan dolgok derülhetnek ki gyermekünkről, amin még mi szülők is meglepődhetünk.

https://ajandekotlettar.hu/termek/25046/

https://ajandekotlettar.hu/termek/phix-pszichologiai-tarsasjatek-kiskamaszoknak-onbizalom-fejleszto-tarsasjatek-9-13-ev/

Következtetés:

A nagyszerű gyerekjátékok szórakoztatóak, egyszerűek, kreatívak,  oktatóak vagy finoman szólva is alkalmasak a gyermekek számára. Semmi esetre sem minden gyerekjáték felel meg ezeknek a kritériumoknak. A fent említett gyerekjátékok igen. Még jobb: a szülőknek és nagyszülőknek is szórakoztatóak és nem utolsósorban tanulságosak is!

 

Társasjáték, Kamelot, Bryce Con

A bejegyzést  speiezar webáruház  ötlete alapján írtuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

INGYENES SZÁLLÍTÁS

30.000 Ft felett

14 NAPOS VISSZAKÜLDÉS

pénzvisszafizetési garancia

100% BIZTONSÁGOS FIZETÉS

Bankkártyával, Barionon keresztül