Ezzel a termékkel 433 jutalomponthoz jutsz!

Nagy játék repülőtér

8,655 Ft
Szerezz 433 jutalompontot!

♡ Tökéletes ajándék bármilyen alkalomra

Elfogyott

Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett

  • 14 napos pénzvisszafizetés
  • Szállítási idő: 2-3 munkanap
  • Szállítási költség: 1190 Ft-tól
100% biztonságos fizetés

Gyermeked imádja a repülőket? Rajong az élethű makettekért? Akkor a Repülőtér játékkészletünk kiváló választás lehet a számára!

Élethű repülőtér modellünk gyerekek számára készült. Aprólékosan kidolgozott, a valódi repülőkről, teherautókról lettek mintázva.

A készlet 70 db tartozékból áll, így minden adott a valódi reptéri hangulat megteremtéséhez!
A gyerekek megismerhetik egy nyüzsgő repülőtér mindennapjait! A repülőgép felszállásra kész, már csak az engedélyt kell megkapniuk és máris a magasba emelkedhetnek.
A készlet többek között repülőgépeket, teherautókat, épületeket, útjelző táblákat és még sok másat tartalmaz .
A repülőtér és a járművek mozgó alkatrészekkel rendelkeznek, amelyek változatosabbá teszik a szórakozást és valósághű élményt nyújtanak.
70 darabos készletben minden megvan, ami egy reptér irányításához szükséges lehet. Szóval a játéknak már csak a képzelet szabhat határt!
A játék fejleszti a kicsik memóriáját és képzelőerejét, emellett megtanulhatják, hogy hogyan is működnek a valódi gépek.

A kiegészítőkkel ellátott játék repülőtér tökéletes ajándék, amely minden gyermek biztosan szeretni fog, nemtől függetlenül! Remek játék hosszú órákon át tartó szórakozás nyújt . A  szülőkkel együtt  játszva pedig a sok móka mellett még együtt is van az egész család.

A leszállópálya, majd a körülötte fekvő környezet kialakítása, az egész repülőgép és játékautók tesztelése nagyon szórakoztató minden gyermek számára. A repülőtér remek ötlet  gyermeke képzeletének fejlesztésére és  kreativitásának támogatására. Alkalmas szórakozásra otthon és a szabadban.

A készlet 70 pontosan elkészített és szépen elkészített elemből áll, amelyeket a saját elképzelése szerint rendezhet el. A készlet tartalma: repülőgép, teherautók, szőnyeg, matricák, leszállópálya és még sok más.

A repülőtér műanyagból készül, ami garantálja a magas ellenállást az esetleges károkkal és a hosszabb használattal szemben. A játék viszonylag könnyű is. Könnyedén bepakolhatja, és magával viheti nyaralni, vagy egyszerűen átviheti a szórakozást gyermeke szobájából a barátjáhog vagy az óvodába. Remek ötlet többek között születésnapra, gyermeknapra vagy ünnepnapra.

 

Annak a ténynek köszönhetően, hogy a járművek a DIE CAST módszerrel készültek, zavaróan hasonlítanak a valódiakra. Ezen kívül vannak olyan részeik, amelyekre figurákat lehet elhelyezni. Érdekesebbé teszik a mulatságot.

A készlet rengeteg érdekes kiegészítőt tartalmaz, amelyek reálisabbá teszik a repülőteret, és lehetővé teszik, hogy gyermekét igazi tervezővé változhasson , teret adva fantáziájának.

A játékrepülőtérnek vannak mozgó részei, például az épület bejárati ajtaja a leszállópad mellett. Nekik köszönhetően a gyerekek bárhol mozgathatják autóikat, és a szórakozás  valósághűebb és érdekesebb lesz.

 

Jellemzők

Ajánlott életkor: 3+ év
Anyag: Műanyag, fém
Méret: 95 x 60 x 28,5 cm

A készlet tartalma:

  • Repülőgép
  • 4 teherautó
  • matricák
  • kiegészítők
  • épület (reptér)
  • felszállópálya

 

Értékelések

There are no reviews yet

„Nagy játék repülőtér” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük